• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lipa Windows 10 tablet Hybride tablet 10 inch 64 GB - Tablet/laptop

Tablets
€ 324.99324.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.512
lees meer
Lipa Windows 10 tablet Hybride tablet 10 inch 64 GB - Tablet/laptop
unknown

Dit model bevat een werkgeheugen van 4 GB wat enorm snel is, zeker voor een tablet De Lipa Windows 10 tablet biedt u meerdere mogelijkheden. Met een klik maakt u van de tablet een laptop en vice versa, het is maar net wat u wilt!

De tablet heeft Windows 10 als besturingssysteem. Met zijn 4 GB werkgeheugen functioneert de tablet razendsnel. Daarnaast bezit de harde schijf standaard al 64 GB aan geheugen. De Lipa Windows 10 tablet onderscheidt zich van Android en IOS door met dynamische livetegels het bureaublad te vullen. Deze geven aan wat voor apps het zijn, maar zij weergeven ook de inhoud van de apps. Daarnaast is ieder Windows-account persoonsgebonden. Op dit account worden alle instellingen, apps en documenten opgeslagen. Deze kunt u weer gebruiken op andere Windows-apparaten. Ook wordt de Windows door ons alvast voor u geactiveerd, dit hoeft u dus niet meer te doen!

Het gemakkelijke van dit model is dat u zelf bepaalt of u het gebruikt als een tablet of als een laptop. In het pakket zit namelijk ook een magnetisch keyboard die zich koppelt aan de tablet. Met een kleine moeite kunt u het keyboard aansluiten of loskoppelen van de tablet. Het is maar net waar u zin in heeft. Ook bezit dit model een HDMI-connector. Dit betekent dat u de Lipa Windows 10 tablet kunt verbinden met andere apparaten als bijvoorbeeld een televisie. Zo kunt u vanaf uw tablet bijvoorbeeld films en series kijken op uw televisie. Dit biedt u vele mogelijkheden.

Voor meer info over de specificaties kunt u een kijkje nemen onder het kopje “specificaties”. In het pakket ontvangt u de tablet, het magnetische keyboard, een oplader, een handleiding, een styluspen een usb-kabel en oordopjes. Het keyboard is flexibel en kunt u in verschillende standen vouwen zodat het u nog meer mogelijkheden biedt! Daarnaast bieden wij u service en heeft u garantie van twee jaar.

De indeling van het geleverde keyboard betreft QWERTY. Een AZERTY keyboard kan er uiteraard wel op aangesloten worden.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box