• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple iPad Pro - WiFi - 9.7 inch - - 32GB - Spacegrijs

Tablets
€ 339.00339.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.07
lees meer
Apple iPad Pro - 9.7 inch - WiFi - 32GB - Spacegrijs
unknown

De A9X CPU zorgt voor desktop-prestaties in een slank jasje Door de Four Speaker Audio technologie levert de Apple iPad Pro tot drie keer meer output dan bij andere iPad's, voor een gegarandeerd rijker en dynamischer geluid.

Display


Het scherm van de Apple iPad Pro is voorzien van een 2048 x 1536 resolutie. Dit zorgt voor gedetailleerde foto's en haarscherpe tekst. Natuurlijk is de welbekende antireflectiecoating van de laatste generatie van de iPads ook in de Apple iPad Pro te vinden.

Krachtige A9X CPU


Om dit enorme scherm vloeiend aan te sturen is de iPad Pro uitgerust met een Apple A9X CPU. Deze nieuwe generatie CPU is de meest geavanceerde chip van alle iOS-apparaten, en levert prestaties gelijk met desktop-PC's. Een powerhouse zoals de Apple iPad Pro is natuurlijk heel energiezuinig zodat de batterij toch 10 uur meegaat.

Four Speaker Audio


Innovatie staat hoog in het vaandel bij Apple, en de iPad Pro levert opnieuw het bewijs. De iPad Pro is voorzien van een speaker in elke hoek. Door de hoge- en middenfrequenties alleen via de bovenste twee luidsprekers af te spelen wordt geluid rijker en breder. Geluid zoals het gehoord moet worden.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box