• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lenovo Yoga Grijs Hybride (2-in-1) -25,6 cm - Touchscreen - 1,44 GHz Intel

Tablets
€ 299.00299.00
100 euro korting op de adviesprijs
5.013
lees meer
Lenovo Yoga Grijs Hybride (2-in-1) -25,6 cm - Touchscreen - 1,44 GHz Intel
unknown

Met vier verschillende standen, heel handig voor dagelijks gebruik.

Halo-keyboard op verzoek
Klaar om aan de slag te gaan? Het Halo-keyboard van de Yoga Book verschijnt op het Create Pad wanneer u het nodig hebt en verdwijnt als u het niet nodig hebt Het is ook bruikbaar voor productiviteitsfeatures die u gebruikt, zoals automatische correctie* en automatisch aanvullen*, en biedt ondersteuning voor meerdere talen.
*Op Android-versie.

Zeer nauwkeurig*
Schrijven of tekenen, de Real Pen is bruikbaar voor beide. Met 2048 niveaus van drukgevoeligheid kan de Real Pen de subtiele nuances van elke pennenstreek vastleggen. Met de styluspunt van de Real Pen kunt u schrijven en tekenen op de Create Pad. Of schakel over op inktcartridges en het notitieblok, zodat u zowel papieren als gedigitaliseerde versies van uw notities en schetsen kunt bewaren. Dankzij de EMR-technologie (Electro-Magnetic Resonance) van Wacom is dit allemaal mogelijk zonder ooit uw pen op te laden.
*Real Pen en Book Pad worden meegeleverd

Gemaakt om bijzonder te zijn
Of het nu om werk, school of een boodschappenlijstje gaat, schrijven en aantekeningen maken horen bij ons dagelijks leven. Woorden en pennenstreken op papier of in uw favoriete notitieblok kunnen nu meteen worden vastgelegd, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn dat u notities of takenlijstjes kwijtraakt.

Tekenen als een pro
De Create Pad van de Yoga Book heeft een uniek design voor de beste tekenervaring. Het is de droom van elke illustrator: u tekent met uw ene hand op de Create Pad en selecteert gereedschappen met uw andere hand. Dit betekent dat u uw creaties meteen op het scherm tot leven kunt zien komen; uw tekenhand zit nooit in de weg.
Door de optimale weerstand van de Create Pad kunt u nauwkeuriger en comfortabeler tekenen dan op een glazen scherm. In combinatie met de Real Pen helpt de Yoga Book u uw creativiteit tot leven te brengen.

We hebben Android productiever gemaakt
Met onze aangepaste gebruikersinterface kunt u veel productiever zijn met Android. Houd meerdere apps geopend op het scherm of minimaliseer apps op een taakbalk om ze later snel te openen. Het werkt zo intuïtief dat u het heel snel onder de knie hebt. Of u nu een rapport schrijft waarin u een wetenschappelijk artikel citeert of het laatste nieuws leest terwijl u chat met een vriend, met de gebruikersinterface van de Book kunt u het allemaal tegelijk doen.

Ook beschikbaar met Windows
Liever Windows? De Yoga Book wordt ook geleverd met Windows 10, zodat liefhebbers van Windows hun favoriete besturingssysteem kunnen gebruiken, inclusief fantastische features zoals Windows Ink en Cortana.

Een batterij die blijft werken
Met een gebruiksduur van 15 uur hoeft u de batterij maar eens per dag op te laden. De batterij van 8500 mAh zorgt de hele dag voor voeding, terwijl de Intel® Atom™ x5-CPU zorgt voor optimaal en efficiënt gebruik. In een dun en licht apparaat dat bij uw dynamische levensstijl past.
Batterijduur tot wel 15 uur | Met Intel® Atom™ x5-CPU

in winkelwagen
populair products / recent viewed box