• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung Galaxy Tab S2 met 4G (VE) - 9.7 inch - Zwart

Tablets
€ 299.95299.95
139 euro korting op de adviesprijs
4.511
lees meer
Samsung Galaxy Tab S2 met 4G (VE) - 9.7 inch - Zwart
unknown

Beelden spatten van het scherm af, met de batterij kun je uren vooruit, het design is slechts 5.6 mm dik en de Samsung Tab S2 kan ook goed ingezet worden voor Microsoft Office programma's Zo ben je niet afhankelijk van een WiFi netwerk en kun je zelfs met je tablet belllen en smsen.

Samsung Galaxy Tab S2 Scherm


Dadnkzij de sAMOLED technologie komen beelden tot leven met natuurgetrouwe kleuren. De hoge contrastverhouding betekent dat je ook kunt genieten van meer diepte en details.

Daarnaast heeft het scherm een nieuwe 4 bij 3 verhouding. De Samsung Galaxy Tab S en de Tab 4 hadden een 16 bij 9 verhouding waardoor je een breder tablet hebt. Samsung heeft dit veranderd om het lezen van content, zoals nieuws, mail, digitale boeken en social media, prettiger te maken. De teksten passen beter op het tablet en er blijft minder witruimte over. Daarnaast ligt de Samsung Galaxy Tab S2 met deze afmetingen lekkerder in de hand.

Samsung Galaxy Tab S2 Design


De Samsung Galaxy Tab S2 heeft een slank elegant design en is slechts 5.6 mm dik. Dankzij een metalen frame als afwerking voelt de Samsung Tab S2 luxe aan.

De Samsung Galaxy Tab S2 voelt luxe, maar niet zwaar. De Samsung Tab S2 weegt slechts 389 gram waardoor je de Tab S2 ook uren ongestoord kan gebruiken zonder dat deze te zwaar wordt.

Samsung Galaxy Tab S2 Microsoft Office


Of het nu gaat om nieuwe documenten aanmaken of bestaande documenten bewerken, met Micorosft Office is dit een eitje. De Microsoft Office programma's zoals Word en Excel zijn te downloaden in de Google Playstore, de appstore van Android. En met Microsoft OneDrive kun je de bestanden weer vanaf een apparaart openen.

Heb je gevoelige info op je Samsung Galaxy Tab S2 staan? Geen zorgen! Je kan de Samsung Galaxy Tab S2 beveiligen met je vingeradruk.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box