• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lenovo Smart Tab M8 - 32GB - Grijs

Tablets
€ 139.00139.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.05
lees meer
Lenovo Smart Tab M8 - 32GB - Grijs
unknown

De tablet werkt met Google Assistant om verschillende taken uit te voeren Van hieruit kan je je dagelijkse info bekijken, muziek aanzetten en met smart home producten kan je van hieruit je huis besturen.

Het 8 inch HD scherm van de Smart Tab M8 zit in een metalen behuizing. Dit zorgt voor een strak en modern design. De tablet beschikt over dual powerful speakers met Dolby Atmos. Hiernaast beschikt de tablet over een Quad-Core 2.0 Ghz CPU om te zorgen dat je je favoriete games speelt.

Google Assistant

De Lenovo Smart Tab M8 werkt met Google Assistant. Je kunt via je stem de tablet verschillende taken uit laten voeren. Let hierbij op dat de tablet nog niet optimaal werkt met de Nederlandse Google Assistant;

Als je de tablet in het Nederlands zet, doet de voice match het niet. De ambient mode kan wel aangezet worden. Wil je een commando geven, dan is het eerst nodig om een tikje op het Google Assistant logo te geven. Je kunt dus niet starten met ‘’Ok Google’’.

Stel je de Lenovo Smart Tab M8 in het Engels in, en kies je Nederlands als tweede taal, werkt de voice match wel en kun je direct commando’s geven (zelfs in het Nederlands). Bij deze instelling zijn de gebruiksmogelijkheden wel heel beperkt.

Naar verwachting zal Google Assistant op korte termijn gewoon werken in het Nederlands en wordt bovenstaand probleem meegenomen in automatische updates van de tablet.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box