• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Dynamic II 4G Phonetablet 10 inch - Android 9-4G en 32 GB en GPS- 2x SIM- Voor Netflix Kodi en meer - Play store

Tablets

Alternatieven voor Dynamic II 4G Phonetablet 10 inch - Android 9-4G en 32 GB en GPS- 2x SIM- Voor Netflix Kodi en meer - Play store

€ 139.99139.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.06
lees meer
Dynamic II 4G Phonetablet 10 inch - Android 9-4G en 32 GB en GPS- 2x SIM- Voor Netflix Kodi en meer - Play store
unknown

U kunt op internet met Wifi, 3G- en 4G dongles en ook met internetabonnementen van uw simkaart, veel opties dus Ook is zijn schermresolutie erg hoog waardoor u optimaal kunt genieten van het beeld! Een tablet met alles erop en eraan!

Internet, 4G en GPS

De Lipa Dynamic II 4G Phonetablet ondersteunt zowel 3G als 4G internet, met dongles en simkaart-abonnementen. De tablet bevat veel luxe features! Zo bezit deze tablet 2 simkaart ingangen (het grootste formaat). De tablet bezit daarnaast ook een GPS-feature (zonder internet) en een FM-feature. Met zijn hoge beeldschermresolutie kunt u deze tablet dus gebruiken voor meerdere doeleinden. Het model bevat ook een dual-camera waarmee u de camera dus van twee kanten kunt gebruiken. De achterkant van de camera bevat 5 megapixels, de voorkant 2 megapixels.

Besturing, CPU en geheugen

De tablet wordt bestuurd door het bekende Android 9.0. Met de bekende Google Playstore kunt u talloze apps downloaden. Daarnaast bevat de tablet een MTK6739 quad core CPU met een kloksnelheid van 1.5 GHz waardoor die erg snel navigeert. Dit model beschikt over een werkgeheugen van 2 GB RAM, wat betekent dat u meerdere apps en programma's kunt runnen zonder dat de tablet traag wordt. Tevens kunt u met deze tablet gebruik maken van 4G-internet. De tablet is simlockvrij waardoor u alle simkaarten kunt gebruiken voor zijn telefoon-en internetfeatures. U kunt natuurlijk ook internet verkrijgen via de Wifi-feature van de tablet. Dit model beschikt over een opslagruimte van 32 GB. Dit kunt u uitbreiden met maximaal 64 GB extra met een microSD-kaart.

Scherpe beeldresolutie

Dit model beschikt over een scherpe beeldresolutie. Het IPS scherm bevat namelijk een resolutie van 1280 x 800 pixels, HD dus. Dit betekent dat u in een scherpe kwaliteit kunt genieten van multimedia. IPS zorgt er voor dat de kleurcontrasten nog beter in beeld komen.

Voor meer technische info kunt u kijken onder het kopje specificaties. U ontvangt in het pakket de tablet, een oplader, stylus pen, een handleiding, een usb-kabel, een otg-kabel en oordoppen. Daarnaast ontvangt u volledige service van Majstra en een garantie van 2 jaar!

in winkelwagen
populair products / recent viewed box