• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Veidoo 7-inch educatieve kindertablet - Roze

Tablets
€ 97.7797.77
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.08
lees meer
Veidoo 7-inch educatieve kindertablet - Roze
unknown

Het is dan ook zeker niet gek als u een tablet voor je kleintje wilt kopen

De Veidoo kinder tablet beschikt over een speciale app met educatieve spelletjes. Daarnaast is het mogelijk via de Play Store meer spelletjes te downloaden. Ook kunt u de tablet gebruiken als iedere andere tablet. U kunt denken aan filmpjes kijken of surfen op het internet. Echter zit er ook een ouderlijk controle op de tablet wat u kunt inschakelen. Zo kunt u bepaalde apps uitschakelen uit voorzorg voor uw kind. Daarnaast beschikt dit model ook over een rubberen cover zodat de tablet niet snel kapot zal gaan. Het scherm bevat een IPS-scherm wat speciaal gemaakt is om de ogen van de kinderen te beschermen.

Kindvriendelijk

De Kindertablet werkt in principe hetzelfde als een gewone tablet, alleen beschikt deze tablet over de IWAWA- kinder app en kan je bij instellingen restricties opleggen voor het gebruik van de tablet. Deze kleine aanpassingen maken een groot verschil en geeft jou een gerust gevoel als jouw kinderen de tablet gebruiken.

Super Snel

De tablet is voorzien van een werkgeheugen van 1 Gigabyte RAM-geheugen met een Allwinner quad-core chipset met een kloksnelheid van 1.5 GHz voor optimale prestatie. De meeste tablets zijn uitgerust met minder RAM-geheugen waardoor deze langzamer werken. Onze tablet is snel genoeg voor jouw kind om spelletjes te spelen, foto’s te maken of films te kijken! Daarnaast heeft de tablet 16 Gigabyte opslag, een verdubbeling van de modellen uit de voorgaande jaren. Hierdoor kan jouw kind nog meer apps en video’s op de tablet kwijt! Wilt u het geheugen uitbreiden? U kunt er ook een micro SD-kaart inpluggen van maximaal 32 GB.

Besturing systeem

De Kindertablet wordt bestuurd door een Android 6.0 systeem. Zo is het mogelijk om in de Google Play Store alle kindvriendelijke spellen te downloaden die dit systeem als vereiste hebben. Je kan er dus zeker van zijn dat deze Kindertablet de komende jaren meekan!

Kinderbeveiliging

De tablet zelf is uitgerust met enkele basis apps als Google Play, Foto’s en IWAWA. Je kunt bij instellingen een wachtwoord voor de tablet instellen zodat jouw kind alleen kan spelen als jij dat wilt. Als je echt nog een klein kindje hebt die niet op internet mag dan is deze tablet uitgerust met de IWAWA App. Dit is een digitale leeromgeving waar jouw kind kennis kan maken met spelletjes, verhalen en leeropdrachten. Op deze App kan jij een wachtwoord zetten zodat jouw kind niet zomaar uit de App kan.

Resolutie en camera

De Veidoo kinder tablet beschikt over een beeldresolutie van 1024 x 600 pixels. Het beeld is scherp genoeg om te genieten van multimedia. Daarnaast bezit dit model een duale camera. De camera aan de achterkant beschikt over 0.3 megapixels en de camera aan de voorkant over 0.3 megapixels.

Veilig

De Veidoo Kindertablet beschikt over een CE-certificaat en voldoet aan alle normen van de Europese Wetgeving. Daarnaast heeft de Kindertablet een RoHS certificaat waardoor al het materiaal als veilig is bestempeld. Het scherm bevat een IPS-scherm wat speciaal gemaakt is om de ogen van de kinderen te beschermen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als jouw kind met deze Kindertablet aan het spelen is!

Tips

1. Gebruikt ten alle tijden de originele oplader

2. Verwijder apps die niet meer gebruikt worden. Op deze manier blijft de tablet lekker snel.

Door zijn formaat, mogelijkheden en prijs is dit een ideale kindertablet!

in winkelwagen
populair products / recent viewed box