• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

SrfcGo Y/8/256 LTE-A Comm SC XZ///NL/FR/DE AT/BE/FR/DE/LU/NL/CH Hdwr Commercial SI

Tablets
€ 916.12916.12
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.08
lees meer
SrfcGo Y/8/256 LTE-A Comm SC XZ/NL/FR/DE AT/BE/FR/DE/LU/NL/CH Hdwr Commercial SI
unknown

Of je nu een compacte tablet voor op reis nodig hebt of een laptop op je bureau, je blijft altijd verbonden met de optionele LTE Advanced1 (binnenkort beschikbaar).

Onze kleinste, lichtste Surface tot nog toe
De nieuwe 10'' Surface Go past met zijn 522 g met gemak in je tas.

Gebruiksmodi
Blijf overal verbonden met optionele LTE,1 en gebruik hem samen met de nieuwe Surface Go Signature Type Cover voor een complete laptopervaring De Surface Go past met zijn 10'' met gemak in je tas en is altijd klaar voor gebruik.

Laptopmodus
Zet de Surface Go in Laptopmodus door de ingebouwde standaard te openen en bij te stellen en de verwijderbare Surface Go Signature Type Cover toe te voegen.

Tabletmodus
Sluit de standaard en maak de Surface Go Signature Type Cover los of vouw deze naar achteren en je hebt een uiterst draagbare, zelfstandige Intel®-tablet.

Studiomodus
Zet de standaard in de laagste stand om de Surface Go in Studiomodus te zetten: hij staat dan in een natuurlijke, perfecte schrijf- en tekenhoek voor je Surface Pen.

Strak, modern en compact
Slank, compact design dat je productiviteit niets tekort doet. Surface Go levert de prestaties en veelzijdigheid die je nodig hebt om productief te zijn.

Strak, slank design
De Surface Go past met zijn 10'' en 522 g met gemak in je tas en is altijd klaar voor gebruik. Van volledig functionele desktopsoftware tot mobiele apps, de Surface Go krijgt het voor elkaar.

Werk met het verbluffende touchscreen
Het hoge resolutie 10" PixelSense™-beeldscherm is gemaakt voor kijken, aanraken en schrijven en geeft je samen met de nieuwe Surface Go Signature Type Cover de beste laptop-keyboardervaring.

Naar voren en achteren gerichte camera's
Maak foto's in hoge resolutie met de naar achteren gerichte autofocus HD-camera en voer kristalheldere videogesprekken met Skype voor Bedrijven en de naar voren gerichte camera

Haalt het meeste uit Microsoft 365
Geef je medewerkers het beste van Microsoft 365: een complete oplossing met onder meer Microsoft Office, Windows 10 Pro en Enterprise Mobility + Security.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box