• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung Galaxy Tab E 9.6 - Zwart

Tablets
€ 195.00195.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.511
lees meer
Samsung Galaxy Tab E 9.6 - Zwart
unknown

Naast het strakke design is hij ook ongelooflijk praktisch

Diverse camera opties

Leg de meest onvergetelijke momenten van jouw leven vast met de geavanceerde camerafeatures van de Galaxy Tab E. Denk aan de krachtige 5 MP camera en de eenvoudige 1-klik-foto- en video-optie. Houd de cameraknop ingedrukt om Continuous Shot te activeren. Hiermee maak je razendsnel fotos achter elkaar zo kan je altijd de beste uit de reeks kiezen. Ook handig voor bij een bewegend onderwerp!

Nog beter multitasken

Maak optimaal gebruik van jouw tijd met de Multi Window feature. Hiermee kan je tegelijkertijd in twee apps werken. Met de split-screen modus haal je alles uit het ruime 9,6 inch scherm.

Meer geheugenopties

Breid het geheugen van jouw Galaxy Tab E uit met een micro SD-kaart van maximaal 128 GB. Zo heb je altijd jouw favoriete films, muziek en boeken bij de hand. Maak van jouw tablet een mobiel entertainment center!

Smart Tutor

Lukt het niet om met de vele features van de Galaxy Tab E aan de slag te gaan? Geen zorgen! Met de Smart Tutor app ontvang je hulp op afstand van toegewijde technische experts. Hiermee heb je toegang tot een scala aan diensten en info over software-updates, nieuwe features en meer zonder dat u iemand in een service center betaalt.

* Samsung Smart Tutor is beschikbaar als een Galaxy Apps download.

* Hoewel Samsung Smart Tutor momenteel beschikbaar is in 45 landen, is de beschikbaarheid onderhevig aan de regionale variatie.

Kindvriendelijke features

Kids Mode heeft een heleboel leuke en educatieve apps voor kinderen, vol leuke en schattige personages en iconen. U kunt heel makkelijk alle activiteiten op de Galaxy Tab E bijhouden, onbruikbaare apps blokkeren en tijdslimieten instellen voor gebruik.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box