• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung Galaxy Tab A (2018) - 10.5 inch - WiFi - 32GB - Zwart

Tablets
€ 249.95249.95
29 euro korting op de adviesprijs
5.013
lees meer
Samsung Galaxy Tab A (2018) - 10.5 inch - WiFi - 32GB - Zwart
unknown

Zo is het scherm van 10,5-inch lekker groot, waardoor je écht helemaal in de film kunt duiken Je eigen bioscoop-ervaring is helemaal compleet dankzij de gigantische batterij in de Galaxy Tab A. Deze is 7300 mAh groot en hierdoor kun je op één lading maar liefst 14,5 uur lang video’s kijken!

Ideale kindertablet met Kids Mode

De tablet van Samsung is de beste vriend van je kinderen. Hij beschikt over een nieuwe Kids Mode die kinderen van alle leeftijden op hun wenken bedient. Van spelletjes waarin ze problemen oplossen tot liedjes om mee te zingen en van creatieve tekenactiviteiten tot educatieve games. Met de Kids Mode Value Pack worden er ook nog eens extra games op de Galaxy Tab A meegeleverd, waaronder LEGO Batman en de games van Toca Life. Speelplezier gegarandeerd!

Perfecte tablet voor Smart Home

Je kunt de Galaxy Tab A zien als de afstandsbediening van je huis. Hij is namelijk gemaakt om Smart Home-apparaten te besturen. Via Bixby Vision 2.0 zie je direct de laatste gegevens van de slimme apparaten in je huis, zoals de ingestelde temperatuur of hoe lang de wasmachine nog draait. Plaats de tablet in de charging dock om Daily Board te gebruiken. De tablet verandert daarmee in je eigen conciërge, waarop je makkelijk en snel belangrijke info over het weer en je agenda ziet. Je huis was nog nooit zo slim.

Snel en zuinig

De Samsung Galaxy Tab A is een tablet die snel en makkelijk werkt. In het apparaat zit een zuinige, maar krachtige Snapdragon 450-CPU. Deze chipset heeft acht kernen en een maximale kloksnelheid van 1,8 GHz. Hierdoor werkt het Android besturingssysteem van de tablet snel en soepel. Ook aan inhoud geen gebrek met 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Dit is met een MicroSD-kaart uit te breiden naar maximaal 400 GB. Aan de achterkant van de tablet zit een 8-megapixelcamera, aan de voorkant een met 5 megapixel.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box