• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Luxies Kindertablet Extra Beschermhoes - Kinder Tablet - Kindercomputer - Educatief Speelgoed - 16GB - Android 9.0 - 7 Inch - Blauw

Tablets
€ 89.9589.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.013
lees meer
Luxies Kindertablet Extra Beschermhoes - Kinder Tablet - Kindercomputer - Educatief Speelgoed - 16GB - Android 9.0 - 7 Inch - Blauw
unknown

Een makkelijke manier is om jouw zoon of dochter op vroege leeftijd kennis te laten maken met een tablet die helemaal van hem is Als je de kindertablet enkel met een USB kabel oplaadt kan het erg lang duren voordat de tablet weer vol zit. Mocht dit nog steeds erg lang duren dan kan je met een eigen oplader controleren of de bijgeleverde power adapter eventueel niet goed functioneert.

Luxies Kindertablet

De Luxies Kindertablet is een tablet waarop jouw kinderen op een veilige manier kennis kunnen maken met de digitale wereld. De tablet heeft een herkenbaar Android systeem en werkt op een makkelijke manier. Het fijne aan deze Kindertablet is de restricties die je kunt opleggen als je kinderen op deze tablet spelen.


Kinderbeveiliging

De tablet zelf is uitgerust met enkele basisapps als Google Play, Foto’s en IWAWA. Je kunt bij instellingen een wachtwoord voor de tablet instellen zodat jouw kind alleen kan spelen als jij dat wilt. Als je echt nog een klein kindje hebt die niet op internet mag dan is deze tablet uitgerust met de IWAWA App. Dit is een digitale leeromgeving waar jouw kind kennis kan maken met spelletjes, verhalen en leeropdrachten. Op deze App kan jij een wachtwoord zetten zodat jouw kind niet zomaar uit de App kan.


Modern Android Systeem

De Kindertablet is uitgerust met het nieuwste Android 9.0 systeem. Zo is het mogelijk om in de Google Play Store alle kindvriendelijke spellen te downloaden die dit systeem als vereiste hebben. Je kan er dus zeker van zijn dat deze Kindertablet de komende jaren meekan!


Super Snel

De tablet is voorzien van 1 Gigabyte RAM geheugen voor optimale prestatie. De meeste tablets zijn uitgerust met minder RAM geheugen waardoor deze langzamer werken. Onze tablet is snel genoeg voor jouw kind om spelletjes te spelen, foto’s te maken of films te kijken! Daarnaast heeft de tablet 16 Gigabyte opslag, een verdubbeling van de modellen uit de voorgaande jaren. Hierdoor kan jouw kind nog meer apps en video’s op de tablet kwijt!


Luxies Kindertablet

▶ IWAWA Kids App

▶ Android 9.0 Systeem

▶ 1GB RAM + 16 GB ROM

▶ 3200 mAh Batterij

▶ Extra Beschermcover

▶ Duurzaam Materiaal


Easy to use

De Kindertablet werkt in principe hetzelfde als een gewone tablet, alleen beschikt deze tablet over de IWAWA kinderapp en kan je bij instellingen restricties opleggen voor het gebruik van de tablet. Deze kleine aanpassingen maken een groot verschil en geeft jou een gerust gevoel als jouw kinderen de tablet gebruiken.


Gebruiksvriendelijk

De kindertablet heeft een roze plastic rand om zich heen voor bescherming. Daarnaast is er bij deze Kindertablet een roze rubberen cover bijgevoegd. Dit zorgt voor extra bescherming wanneer jouw kind met de tablet aan het spelen is. De tablet kan tegen een stootje en de rubberen cover is uitgerust met een plastic standaard zodat jouw kind video’s en films kan kijken tijdens het eten.


Veilig

De Luxies Kindertablet beschikt over een CE certificaat en voldoet aan alle normen van de Europese Wetgeving. Daarnaast heeft de Kindertablet een RoHS certificaat waardoor al het materiaal als veilig is bestempeld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als jouw kind met deze Kindertablet aan het spelen is!


100% Geld terug garantie

We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, kan je deze binnen 30 dagen via bol.com retourneren.


Stop met het uitlenen van je telefoon! Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!


FAQ

Welke snoeren zitten er bij de kindertablet?

De kindertablet wordt aangeleverd met een Europese 5V 2000mA Power Adapter. Hier zitten 1x USB Kabel en 1x Powerkabel bij. Je kunt met beide snoeren de kindertablet opladen.


Hoe kan ik het beste opladen?

Je kunt de kindertablet het beste opladen met een Power Adapter. Als je de kindertablet enkel met een USB kabel oplaadt kan het erg lang duren voordat de tablet weer vol zit. Mocht het opladen te lang duren probeer het dan met een eigen oplader.


Hoe zet ik de Kids-Modus aan?

De kindertablet heeft een ingebouwde App IWAWA waar jouw kind veilig op kan spelen. In deze App zitten games, educatie spellen, video’s, foto’s en nog veel meer. Je kunt je App alleen verlaten door een toegangscode in te tikken, zo weet je zeker dat jouw kind binnen het kinderplatform blijft. Mocht je kind wat ouder worden kan hij ook gebruik maken van de complete tablet features buiten de App om. Je kan bij instellingen wijzigen welke toegangsmogelijkheden je kind krijgt.


Kunnen we ook selfies maken?

Ja dat kan zeker! De kidstablet heeft een voor- en achter camera.


Hoe kan ik Apps downloaden?

Op deze kindertablet zit een Google Play store geïnstalleerd. Zo kan je met jouw eigen account inloggen en direct Apps downloaden!


Kan ik de tablet ook in het Nederlands zetten?

Je kunt taal van de kindertablet veranderen bij Settings -> System -> Language. Dit zijn de ingebouwde talen van het Android 9.0 Go systeem en hier zit ook Nederlands bij.


Hoe lang duurt het om op te laden?

Om de batterij van 0 naar 100% op te laden is gemiddeld 3 uur nodig. Daarna kan jouw kind 3 tot 4 uur plezier hebben van de kindertablet voor hij leeg is! De tablet heeft een verbeterde batterijduur met een ingebouwde 3200mAh batterij.


Hoe kan ik de standaard in- en uitklappen?

Trek met je vinger de rand boven het pijltje op de standaard naar voren. Nu komt de standaard naar voren en kan je de hoogte zelf aanpassen met twee standen. Om de standaard weer in te klappen trek je de standaard licht omhoog en tegelijkertijd de schuifbalk iets naar beneden. Zo ontstaat er een ruimte om de standaard weer recht te trekken.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box