• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lipa Okan 10 inch tablet 32 GB 3G - Telefoonfunctie en GPS - Android 8.1

Tablets
€ 124.99124.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.05
lees meer
Lipa Okan 10 inch tablet 32 GB 3G - Telefoonfunctie en GPS - Android 8.1
unknown

Het model draait op de Mediatek MTK6580 1.5 GHz quadcore CPU Daarnaast bevat de tablet een harde schijf van 32 GB waar u al uw data op kunt slaan. Het geheugen kunt u natuurlijk ook uitbreiden met een microSD-kaart. Majstra biedt ook microSD-kaarten aan.

Telefoonfeature en 3G

Met deze tablet is het mogelijk uw simkaart in de tablet te stoppen. De simkaart moet enkel het grootste formaat hebben en dus niet afgeknipt (dus geen micro en nano) zijn. Zo kunt u ook bellen met de Lipa Gold phonetablet en uw telefoonabonnement hierop gebruiken. Daarnaast ondersteunt de tablet ook 3G-internet van uw telefoonabonnement. Internet kunt u daarnaast ook verkrijgen door Wifi of internetdongles. Deze tablet biedt u dus meerdere mogelijkheden!

GPS-feature

De Lipa Okan phonetablet bezit daarnaast ook een onafhankelijke GPS-feature wat betekent dat u zonder het internet ook GPS kunt ontvangen. U dient alleen van tevoren bepaalde GPS-mappen te downloaden en vervolgens kunt u onafhankelijk van het internet uw tablet ook als navigatiesysteem gebruiken. Wij hebben in een eerder artikel uitgelegd hoe u dit kunt doen.

IPS-scherm en beeldresolutie

Het scherm van dit model bevat een resolutie van 1280 x 800 pixels waardoor u beelden scherp kunt bekijken. U kunt alle media dus in HD kwaliteit bekijken. De IPS-feature van het scherm zorgt er ook voor dat de kleuren in beter contrast staan zodat deze er mooier uitspringen. Ook is hierdoor de kijkhoek van het scherm beter.

De tablet bevat daarnaast ook nog een dual camera en nog meer features! Al deze features kunt u terugvinden onder het kopje "specificaties" hieronder.

Heeft u interesse in andere tablets? Dan kunt u een kijkje nemen in ons assortiment tablets. Voor een zeer budget prijs heeft u een tablet met telefoonfeature, GPS en een IPS-scherm!

in winkelwagen
populair products / recent viewed box