• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lipa Jumper 6S Pro 10 inch tablet 128 GB Windows 10 - SSD en HDMI - Full HD

Tablets
€ 464.99464.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.05
lees meer
Lipa Jumper 6S Pro 10 inch tablet 128 GB Windows 10 - SSD en HDMI - Full HD
unknown

Daarnaast beschikt het model over 6 GB werkgeheugen Zo is het bruikbaar voor sterkere programma's en zal het systeem niet trager werken als u gebruik maakt van veel apps. Deze snelheid maakt het mogelijk de tablet te gebruiken voor bedrijfssoftware, studie of sterkere games. Daarnaast bevat dit model Windows 10 Home als besturingssysteem met een geldige licentiecode wat te vinden is op de tablet. Windows 10 zorgt automatisch voor beveiliging en het systeem zal zich automatisch updaten als u dit instelt. Ook is het binnen Windows 10 mogelijk om op ieder apparaat in te loggen met uw account. Het systeem is enorm uitgebreid en u kunt alles instellen naar uw eigen wens.

Resolutie en geheugen

De tablet beschikt over een scherm van 11.6 inch. Het scherm is dus groot en u kunt in een scherpe resolutie genieten van media. Het scherm bevat namelijk een resolutie van 1920 x 1080 pixels, Full HD dus. Dit is een ideale resolutie voor het kijken van films, series of tv. Daarnaast beschikt dit model over een opslaggeheugen van 128 GB. Hiervan is 64 GB SSD opslag en 64 GB HDD. Zo kunt u genoeg media en software opslaan. U kunt dit maximaal uitbreiden met nog extra 128 GB met een usb stick of microSD-kaart.

SSD geheugen, connector keyboard en dual camera

Door het SSD geheugen zult u genieten van enkele voordelen. De Lipa Jumper 6S Pro tablet start zo vijf keer sneller op dan normaal, werkt stiller en is ook nog eens zuiniger met energie. De tablet beschikt ook over een camera. De camera aan de voorkant bevat 2 megapixels. Ook inclusief flitser.

Aansluitingen

De tablet bevat de volgende connectoren:

MicroSD-kaart
DC
Micro HDMI
Usb 3.0
Usb type C
2 in 1 headphone en microfoon
Micro usb
Bluetooth 5.0
Aansluiting magnetisch keyboard

Voor meer info over de specificaties kunt u een kijkje nemen onder het kopje "specificaties". In het pakket ontvangt u de tablet, een oplader, een handleiding en een styluspen. Met dit model heeft u een zeer sterke tablet in huis. U kunt tevens ook Microsoft Office downloaden voor op de tablet. Daarnaast bieden wij u service en heeft u garantie van twee jaar.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box