• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Lenovo TAB M10 HD - 10.1 inch - WiFi 32GB - Zwart

Tablets
€ 152.99152.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.012
lees meer
Lenovo TAB M10 HD - 10.1 inch - WiFi 32GB - Zwart
unknown

Wat voornamelijk opvalt is de interne hardware die bijna identiek is aan de veel duurdere Samsung Galaxy Tab A 10.5 en Lenovo Tab P10 maar deze tablet heeft wel weer minder features Dit model de Tab M10 is gemaakt van plastic, maar het ziet er wel heel goed uit. De tablet is goed gebouwd en 8,1 mm dun met een gewicht van 480 gram.

Tablet fysiek

Aan de rechterkant is er een standaard hoofdtelefoonconnector en een USB C 2.0-poort. Daaronder bevindt zich een microSD-kaartsleuf. Helemaal onderaan bevindt zich een connector voor een dock en aan de linkerkant bevinden zich de aan/ uit-knop en volumeknoppen. Verder heeft de tablet aan de bovenkant speakers die naar voren zijn gericht. De geluidskwaliteit is redelijk en klinkt een beetje plat.

Camera

De Lenovo Tab M10 heeft boven het scherm een 2-megapixel camera aan de voorzijde en een status-LED. De tablet heeft een 5-megapixelcamera aan de achterkant. Dit brengt mooie fotos met zich mee waarbij je jouw onvergetlijke momenten kunt vastleggen en opslaan. Ook is de kwaliteit prima voor snapshots en videochats.

Performance

Voor dagelijks gebruik zijn de prestaties voor de meeste taken prima te doen. Het besturingssysteem zelf en apps zoals Chrome, YouTube en Word werken erg soepel. Apps zoals Adobe Lightroom werkt overigens ook prima maar soms loopt het niet soepel. Een prima tablet om voor werk of school te gebruiken, maar ook voor games is deze tablet zeker bruikbaar om te gebruiken.

Handige features

In de instellingen kun je opgeven of je de app-lade wilt gebruiken of niet. Een andere feature die je kunt inschakelen, is tikken om te wekken. Dat is best handig omdat deze tablet geen vingerafdrukscanner heeft.

Een andere interessante feature is de productiviteitsmodus., dat is een soort desktopmodus. Als je het eenmaal hebt ingeschakeld, krijg je onderaan een taakbalk met apps en schuiven de navigatieknoppen naar rechts. wat lijk op een soort desktopbesturingssysteem en het is een beetje gemakkelijker te gebruiken met een keyboard en muis. Met de multiuser-modus kunt je een account voor kinderen instellen en de kindermodus activeren.

Batterij

De Lenovo Tab M10 beschikt over een batterij met een grootte van 4850 mAh. Dit komt neer op 8 uur batterij. Het gebruik komt neer op een gemiddelde helderheid en ingeschakelde wifi.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box