• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Kurio Tab Connect Studio 100 kindertablet - 16GB - Roze

Tablets
€ 119.00119.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.05
lees meer
Kurio Tab Connect Studio 100 kindertablet - 16GB - Roze
unknown

Met een geheugen van 16GB heeft je kindje genoeg voor het opslaan van video’s, foto’s en apps De Kurio Tab Connect is spatwaterdicht waardoor het geen probleem is als er een keer een beker drinken om wordt gegooid! Deze kindertablet wordt met een mooie cover geleverd, zodat hij ook nog bestand is tegen stoten en vallen! Tenslotte is de tablet direct voorzien van kindvriendelijke Studio 100 content, zodat je kindje gelijk kan beginnen met spelen!

Veiligheid

Als ouder kun je jouw kindjes veilig laten spelen met de Kurio Tab Connect. Met het Kurio Genius internetfilter systeem kun je gemakkelijk verschillende websites toestaan of juist blokkeren en naarmate je kindje ouder wordt, kun je de niveaus van de instellingen aanpassen. Naast het toestaan of blokkeren van websites, is het met de Kurio Tab Connect ook mogelijk om toepassingen toe te staan of te blokkeren met het applicatiebeheer. Daarnaast kun je ook nog tijdslimieten instellen per dag of voor elke dag van de week. Je kunt dan bijvoorbeeld de maximale dagelijkse speeltijd bepalen.

Kurio Connect

Op iedere Kurio Connect staat automatisch de Kurio Connect applicatie. Deze app maakt het mogelijk om, via je smartphone, altijd en overal in contact te blijven met je kindje.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box