• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Kinder Tablet Sponge

Tablets
€ 79.0079.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.013
lees meer
Kinder Tablet Sponge
unknown

De tablet wordt geleverd in een leuke Spongebob doos

plus 7 inch scherm plus Kinderen leren spelenderwijs plus Speciale features, zoals persoonlijke stijl en meerdere accounts plus Veiligheidscontrole (applicatie- en netwerkfiltering) plus Gedragsrestricties plus Veel talen mogelijk, waaronder Engels en Nederlands plus Leuke manier om kennis te maken met technologie

Veel verschillende features


De 7 inch kindertablet is voorzien van een Quad-core CPU en een Android 4.4 besturingssysteem. Daardoor is de tablet zeer makkelijk en snel te besturen. Het touchscreen van de tablet is van goede kwaliteit. Wanneer het scherm wordt aangeraaakt, gaan twee lichtjes op de tablet branden. De tablet is onder andere bruikbaar om spelletjes op te spelen, video’s te bekijken en muziek te luisteren. De tablet is minder bruikbaar voor het spelen van zeer grafische games.

Geheugen en internet


Door de TF kaartslot kun je met behulp van een SD kaart het geheugen uitbreiden. De tablet beschikt over twee camera’s: voor en achter. Bovendien heeft de tablet een 3G dongle connector, zodat er ook verbinding met internet gemaakt kan worden.

iWawaHomeParentalControlSystem


Deze tablet voor kinderen kent nog een andere speciale feature. De tablet beschikt namelijk over het iWawaHomeParentalControl System. Dit systeem maakt het mogelijk om als ouder controle te behouden over het tabletgebruik van het kind. De mogelijkheden met dit systeem zijn:

- Veiligheidscontrole: inhoud die niet bruikbaar voor kinderen wordt geacht kan worden geblokkeerd. Ouders kunnen de inhoud die geïsoleerd dient te worden filteren. Ouders kunnen zowel toepassingen filteren (bijvoorbeeld apps met onbruikbaare inhoud, zoals bled en geweld), als websites (als kinderen de Internet browser gebruiken zal het automatisch de sites blokkeren zonder ouderlijke toestemming).

- Inhoud en management: met deze features kun je apps, video’s, muziek en andere inhoud makkelijk beheren.

- Gedragsrestricties: ouders kunnen er onder andere voor zorgen dat kinderen niet verslaafd raken of andere problemen krijgen. Dat wordt onder meer mogelijk gemaakt door een kinderslot, een consumptiebeperking, een tijdslimiet en gedragsrapport.

- Speciale features: daarnaast heeft de tablet speciale features zoals een persoonlijke stijl en meerdere accounts.

Inhoud Verpakking:


1 x Tablet
1 x EU adapter
1 x iWawaHomeParentalControlSysteminstucties
1 x Micro USB naar USB kabel
1 x Jack naar USB kabelin winkelwagen
populair products / recent viewed box