• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

KOMP - 17 inch - WiFi - 8GB - Zwart

Tablets
€ 989.00989.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.511
lees meer
KOMP - 17 inch - WiFi - 8GB - Zwart
unknown

KOMP is speciaal ontwikkeld voor ouderen die moeite hebben met smartphones en tablets.

Bekijk de video van KOMP:
Via KOMP kunnen digitale kinderen en kleinkinderen foto's en berichten verzenden en videogesprekken voeren met hun analoge (groot)ouders Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, is WiFi of 4G en stroom.

Slechts één knop

Als we ouder worden, verandert ons lichaam. Droge vingertoppen maken het bedienen van een touchscreen lastiger, en doordat ons gezichtsvermogen en ons gehoor achteruit gaan, wordt het moeilijker om te zien en te horen wat er op het scherm van een doorsnee tablet of computer gebeurt. De KOMP heeft slechts één knop, waarmee zowel het volume als het aan- en uitzetten wordt bediend. Door de simpele bediening is het bijna onmogelijk fouten te maken. Het 17-inch scherm met een hoog contrast en een duidelijk geluid, maakt dat senioren alles goed kunnen horen en zien.

Geen gebruikersnaam en wachtwoord

Bij de meeste producten heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig om in te loggen of een app te kunnen gebruiken. Het product wordt automatisch bijgewerkt en na elke update moet je weer wennen aan de nieuwe lay-out. Bij de KOMP hoef je geen gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, de lay-out verandert niet en je krijgt geen foutmeldingen.

KOMP-app voor de familie

De KOMP-app verbindt (klein)kinderen en hun (groot)ouders. Met de app kun je content versturen naar de KOMP(s) waarmee je verbonden bent, videogesprekken starten, en de content en instellingen op de KOMP(s) aanpassen. Met de app kun je een onbeperkt aantal familieleden (en vrienden) uitnodigen om via KOMP content te delen. Iedereen die is uitgenodigd, kan zien wat er wordt gedeeld. Op die manier is KOMP een sociaal netwerk voor de hele familie.
De KOMP-app is alleen voor de verzenders; de KOMP-gebruiker heeft genoeg aan de KOMP om deel te nemen aan de communicatie.

Eenvoudige functionaliteit

Als een product een eindeloze hoeveelheid features en keuzemogelijkheden heeft, maakt dat de bediening ingewikkeld en verwarrend voor mensen die niet gewend zijn om met technologie om te gaan. Bij de KOMP wordt elke nieuwe feature of toevoeging eerst getest bij senioren en pas ingevoerd als zo’n toevoeging meer mogelijkheden biedt, zonder dat dit ten koste gaat van het gevoel van onafhankelijkheid van de ouderen.

Veilige videostream en dataopslag

Privacy is voor ons altijd één van de belangrijkste punten geweest – we willen dat zowel de ontvanger als de verzender zich comfortabel voelt bij het gebruik van KOMP.
KOMP is gemaakt om momenten te delen. Foto's worden slechts zo lang bewaard als de verzender zelf instelt, en er is geen mogelijkheid om de videogesprekken op te nemen. De videostream is end-to-end versleuteld. Dit betekent dat niemand anders dan de KOMP-gebruiker en degene die via de app verbinding maakt, toegang heeft tot de stream.

Sociaal isolement doorbreken

Van alle Nederlanders boven de 75 jaar hebben 126.000 ouderen hooguit één keer per maand contact met familie en vrienden. De toegenomen digitale communicatie zorgt ervoor dat ouderen die over onvoldoende digitale vaardigheden beschikken, sneller buiten de boot vallen. KOMP brengt hier verandering in en helpt ouderen om uit hun sociale isolement te komen door hen te betrekken bij het dagelijkse leven van de familie.

KOMP is geen vervanging voor een echt bezoek, maar zorgt er wel voor dat de tijd tussen twee bezoekjes wat korter aanvoelt.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box