• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Huawei Mediapad T5 - 10 inch - 64GB - Zwart

Tablets
€ 189.00189.00
40 euro korting op de adviesprijs
4.512
lees meer
Huawei Mediapad T5 - 10 inch - 64GB - Zwart
unknown

De symmetrische metalen behuizing is met zorg vervaardigd en is slank en licht genoeg om makkelijk in de hand te houden en overal mee naar toe te nemen

Display

De Huawei MediaPad T5 heeft een verbluffend 10,1 inch Full HD display. De 16:10 beeldverhouding maakt de tablet perfect voor het kijken naar je favoriete film of serie. Met de Eye-comfort Mode wordt het blauwe licht van het scherm vermindert en zorgt ervoor dat je ogen meer rust te hebben.

Processor

De tablet beschikt over een octa-core CPU welke fantastische prestaties levert en minder stroom verbruikt. De Huawei T5 wordt standaard geleverd met 64GB geheugen. Dit geheugen is genoeg voor een groot aantal films, series en apps. Mocht je toch nog meer geheugen willen, dan is het uit te breiden met een SD kaart tot maximaal 256GB.

Geluid

De Huawei tablet beschikt over een dubbele luidspreken om hoogwaardig en robuust geluid te leveren. Ook maakt de tablet gebruik van de Huawei Histen audiotechnologie om het geluid nog rijker te maken, waardoor een indrukwekkend bioscoopgeluid ontstaat.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box