• Dé prijsvergelijker
 • 48.144 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

BBrain - Family G2 met Beeldbellen

Tablets
€ 199.00199.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.010
lees meer
BBrain - Family G2 met Beeldbellen
unknown

Naarmate we ouder worden, vergeten we steeds vaker kleine dingen zoals afspraken met de dokter of met (klein)kinderen

Nooit meer een afspraak vergeten met de BBrain Family G2

Vaak wordt er nog gebruikgemaakt van een papieren kalender of losse briefjes waarop alle afspraken en medicijnherinneringen worden genoteerd. Deze nieuwe klok maakt de papieren kalender en losse briefjes overbodig. Familie, vrienden, mantelzorgers en de klokgebruiker zelf kunnen eenvoudig via een app op hun mobiele telefoon (ook mogelijk via de computer) een afspraak of herinnering sturen naar de slimme klok. Zo ziet de gebruiker precies welke afspraken er die dag in de agenda staan. Een agendapunt verdwijnt automatisch 1 uur na aanvang, zodat het agendaoverzicht altijd actueel is.

Uitspreken meldingen

De BBrain Family G2 spreekt agendapunten en berichten uit. Agendapunten worden bij aanvang uitgesproken en berichten bij binnenkomst. Heeft de gebruiker de melding gemist? Dan is het mogelijk om op het agendapunt of bericht te klikken zodat dit nogmaals wordt uitgesproken. Door op de klokweergave te klikken wordt de dag, datum en tijd duidelijk uitgesproken. De snelheid van het uitspreken en het spraakvolume kan aangepast worden op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Tevens is de klok voorzien van een mute feature waarbij de meldingen niet worden uitgesproken, handig voor s'avonds.

Zowel analoog als digitale tijdsweergave

De tijd kan zowel analoog, digitaal als gecombineerd worden weergegeven. Door het grote 10 inch scherm wordt alles duidelijk en helder weergegeven. Zo is de tekst goed af te lezen van het scherm.

Verbonden via Wifi

Voor het gebruik van het abonnement is een WIFI verbinding noodzakelijk, de klok moet eenmalig verbonden worden met Wifi. Dit is eenvoudig in te stellen via de klok zelf.

Bijgeleverde App voor naasten

Via de gratis App (voor Apple als Android) kunnen naasten vanaf afstand berichten en foto's sturen. Tevens hebben naaste inzicht in de actuele agenda van de gebruiker(s). Er kunnen meerdere klokken aan de app gekoppeld worden. Agenda punten kunnen eenvoudig worden aangemaakt of aangepast. Voor repeterende herinneringen zoals bij bijvoorbeeld medicijnen kan er een terugkerende afspraak worden aangemaakt. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen via de app toevoegen.

Abonnement

Voor de eerste maand betaald u nu tijdelijk slechts €1. Na de eerste maand betaald u € 6,95 p.m. (abonnement is maandelijks opzegbaar). Tijdens de abonnementsperiode worden er periodiek updates verstuurd naar de slimme klok waardoor u altijd de beschikking heeft over de laatste nieuwe functionaliteiten.

U kunt een onbeperkt aantal naasten toevoegen via de app toevoegen. Deze naasten kunnen dan ook berichten, foto's en agendapunten inzien en versturen.

Ook bruikbaar voor mensen die lijden aan beginnende dementie

Speciaal voor gebruikers met beginnende dementie kunnen de features (berichten, foto's of agenda) individueel of allemaal uitgeschakeld worden. Zo kan de klok aangepast worden als de gebuiker op een later moment de features van de klok zelf niet meer goed kan beheren. Bijvoorbeeld, door de berichten en foto's uit te schakelen ziet de gebruiker alleen nog maar de agenda en wordt de klok makkelijker in gebruik.

Met de BBrain klok krijgt de gebruiker meer grip op dag en week doordat de klok duidelijk dagdelen (ochtend, middag, avond, nacht) en weekdagen kan weergeven met bijbehorende agendapunten. Deze features stelt u in op basis van uw persoonlijke voorkeuren. De digitale kalenderklok toont standaard de dag, datum, tijd en het desbetreffende dagdeel. Orientatie in tijd is erg belangrijk bij mensen met beginnende dementie.

Wordt deze Family G2 vergoed?

Deze Family G2 wordt helaas niet vergoed door de WMO of zorgverzekering, maar zal zeker een bijdrage leveren aan uw dagelijkse leven of het leven van uw ouders waardoor het zelf aanschaffen van deze klok zeker een optie kan zijn.

Wat is het verschil tussen de Family G2 slimme kalenderklok en de Family D2 slimme dementieklok?

De G2 is de interactieve kalenderklok die door de gebruiker zelf te gebruiken is (in combinatie met familie of mantelzorgers via de app). De D2 is een passieve klok en wordt uitsluitend beheerd door mantelzorgers. De G2 kalenderklok heeft diverse thema’s, zo kunt u van het interactieve thema overstappen naar het passieve thema waardoor de klok een langere gebruikersduur kent.

Beeldbellen (optioneel vanaf 9,95 per maand)

Beeldbellen is een prettige vorm van sociaal contact. Het is fijn en vertrouwd als je elkaar kunt zien tijdens het bellen. De gebruikersinterface van de BBrain Family G2 kalenderklok is speciaal ontwikkeld voor eenvoudig gebruik door senioren, gekoppeld aan de app voor beheer van de kalenderklok op afstand door (klein)kinderen, mantelzorgers of verzorgend personeel.

Om gebruik te maken van de feature beeldbellen sluit je een BBrain Connect of Premium abonnement (vanaf € 9.95 per maand) af.

Handleiding

De handleiding voor de BBrain Family kunt u door hier te klikken direct downloaden.

Specificaties BBrain Family G2:
 • Beeldscherm: 10 inch
 • Gratis te downloaden App voor Android en Apple
 • Onbeperkt aantal naasten via de App toevoegen
 • Onbeperkt aantal klokken toevoegen voor te beheren
 • Display: Touchscreen
 • Afmeting: 17 x 24 x 0,7 cm
 • Gewicht: 500 gr.
 • Verpakkingsinhoud: oplaadkabel(2 meter lang), adapter, standaard en Nederlandstalige handleiding.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box