• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Alcatel Smart Tab 7 WiFi - 16GB

Tablets
€ 84.0084.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.512
lees meer
Alcatel Smart Tab 7 WiFi - 16GB
unknown

Hij heeft een modern design met een kickstand, zodat je overal je tablet kunt neerzetten en kan gaan genieten van je multimedia Deze bieden goede kwaliteit audio en creëren een bioscoopervaring.

Daarnaast biedt de Smart Tab 7 een hands free ervaring met handige technieken zoals: Powerful Audio, Far-Field voice Recognition en Cloud service. Door middel van snelle notificaties en Google assistant ben je altijd op de hoogte van de tijd, weer en andere herinneringen. Je kunt de tablet zelfs als foto frame gebruiken en laten synchroniseren met de foto’s die op je telefoon staan.

De Smart tab 7 draait op Android™ P en komt met een kids mode, waarin je met applicatiebeheer zelf kunt bepalen welke apps bruikbaar zijn voor jouw kinderen en waar ze toegang tot kunnen krijgen. Daarnaast kan je met tijdscontrole precies bepalen hoe lang en wanneer jouw kinderen op de tablet mogen spelen.

De tablet is ook voorzien van Eye Care dat blauw licht met 57% reduceert, waardoor visuele vermoeidheid zoveel mogelijk wordt verminderd. Dit zorgt voor een fijne kijkervaring, zowel overdag als ‘s nachts.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box